Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεπαγώσουμε τον καταψύκτη κτλ. O ευκολότερος τρόπος είναι ο εξής:
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
ΥΛΙΚΑ
Χαρτί κουζίνας
Λίγο ελαιόλαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Εάν σαν είναι δύσκολο κάθε φορά να ξεπαγώνετε τον καταψύκτη και είναι αναγκαίο να το ξεπαγώνετε συχνά, για να έχετε μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης (πχ. επαγγελματίες) υπάρχει τρόπος. Την επόμενη φορά που θα ξεπαγώσετε τον καταψύκτη σας νοτίστε το χαρτί με λίγο ελαιόλαδο και περάστε τα τοιχώματα του καταψύκτη σας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Με αυτόν τον τρόπο ο πάγος δεν θα κολλάει εύκολα στα τοιχώματα του καταψύκτη σας. Θα δείτε ότι στην επόμενη απόψυξη θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποκολληθούν τα κομμάτια πάγου από ότι πριν. Έτσι κερδίζετε χρόνο και γλιτώνετε την ταλαιπωρία κάθε φορά.