«Είμαι κομμουνιστής ηλίθιε!» Επιστολή του Ν. Μπογιόπουλου κατά όσων τον «χρησιμοποίησαν» για να επιτεθούν στο ΚΚΕΝικόλα, κανείς δεν είναι.... τέλειος.... και δεν είναι εύκολο να παραδεχθεί ένας κουμμουνιστής την αλήθεια...

Πόπη Σουφλή
«Με αφορμή τη λήξη της εργασιακής μου σχέσης με τον «Ριζοσπάστη», ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά.
Ενημερώνω τους διαδοσίες – για να μην κουράζονται:
Πρώτον, δεν παραχώρησα ποτέ και σε κανέναν την άδεια να με «εκπροσωπεί» στις σχέσεις μου με το ΚΚΕ.

Δεύτερον, τους παραπέμπω στο άρθρο μου υπό τον τίτλο «Ακούστε, κύριοι», που δημοσιεύτηκε στον «Ριζοσπάστη», στις 6 Απρίλη 2013.
Τρίτον, όποιος από αυτούς που δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους για τις χιλιάδες απολύσεις στο χώρο του Τύπου και για την επιβολή του καθεστώτος εργασιακής γαλέρας που βασιλεύει στα ΜΜΕ, τώρα αυτοαναγορεύεται «φίλος» μου, με μοναδικό σκοπό να επιτεθεί στο ΚΚΕ, μου προκαλεί κάτι μεταξύ...
αποστροφής και περιφρόνησης.


Εν κατακλείδι, ως μέλος του ΚΚΕ: Στον κάθε λογής συκοφάντη, που με ψιθυρολογίες πασχίζει να «δικαιώσει» την σαπίλα του. Που με διαστρεβλώσεις προσπαθεί να πουλήσει σαν «αλήθεια» το ψέμα του. Που διαπράττει την διατεταγμένη αλητεία να τροφοδοτεί δημοσιεύματα και συζητήσεις γύρω από το πρόσωπό μου, για να «λερώσει» ό,τι δεν φτάνει, του λέω:
Λάθος πρόσωπο διάλεξε. Λάθος άνθρωπο του υπέδειξαν. Να ψάξει αλλού. Δεν προσφέρομαι. Και ο λόγος είναι απλός: Είμαι κομμουνιστής, ηλίθιε!
Τελεία. Και παύλα.
Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ»
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Σχόλιο ΛΦ: Όταν κάποιος είναι κομμουνιστής πάυει να είναι Έλλην είχε πει ο Στρατής Μυριβήλης. Εμείς, νομίζουμε πως έχουν πάψει να σκέφτονται λογικά.
Ο πρώτος εργαζόμενος που τον απολύουν και υποστηρίζει τον εργοδότη του. Εργοδότης που ουσιαστικά λογόκρινε τον εργαζόμενο Μπογιόπουλο επειδή αυτά που έγραφε δεν ήταν σύμφωνα με την κομματική γραμμή. Αυτοί λοιπόν οι δήθεν κομμουνιστές θα υποστηρίξουν το δίκιο του εργάτη; Εδώ απολύονται - λογοκρίνονται μεταξύ τους και πέρα βρέχει. Γεμίσαμε ηλίθιους φανατικούς που δεν βλέπουν μπροστά τους.


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ