Έφερναν λαθρομετανάστες με "κρουαζιέρα " από Τουρκία. Για αυτό προέταξε η Όλγα τα στήθη της στην ΤουρκίαΣχόλιο ΛΦ: Έτσι εξηγείται και η κάψα της Όλγας για ενιαίο τουριστικό χώρο Ελλάδας-Τουρκίας. Δηλαδή, ούτε έλεγχοι ούτε τίποτα.

<<Γαλάζια περιοδεία» ονομάζονται στην Τουρκία  τακτικά θαλάσσια εκδρομικά δρομολόγια  στα παράλια του Αιγαίου και της Μεσογείου στην Τουρκία και μερικές και σε προορισμούς στο εξωτερικό που πραγματοποιούνται κατά τους θερινούς μήνες.

Μια σπείρα Τούρκων διακινητών παράνομων μεταναστών εμφάνιζε τα <<δρομολόγια θανάτου>> που οργάνωνε για να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και στην Ιταλία ως πρόγραμμα...<<Γαλάζιας περιοδείας>> και για την ...κρουαζιέρα αυτή με παμπάλαια σκάφη απαιτούσε 3.000 ευρώ από τους λαθρομετανάστες που θα πήγαιναν στην Ελλάδα και 7.000 ευρώ από αυτούς που θα πήγαιναν στην Ιταλία.
Χθες στην  Κων/πολη εξαρθρώθηκε η σπείρα που επρόκειτο να φυγαδεύσει στην Ευρώπη, διαμέσου της Ελλάδος, λαθρομετανάστες με σκάφος, παρουσιάζοντας την εικόνα,όπως είπαμε, ότι πρόκειται για σκάφος της ...<<γαλάζιας περιοδείας>> ).Τέθηκαν υπό κράτηση 37 άτομα,γράφει ο τουρκικός τυπος.
onalert.gr


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ