Το φως στο τούνελ αργεί...Φροντίστε τα παρατημένα χωραφάκια σας!!!Είτε συμφωνήσουμε είτε όχι για την επερχόμενη ανάπτυξη, είναι καλό για τους περισσότερους Έλληνες να αναζητήσουν διέξοδο από την σημερινή εφιαλτική πραγματικότητα που οι περισσότεροι βιώνουμε.

Και εξηγούμε:
1.Με αύξηση της φορολογίας μέσω διαφορετικών προσεγγίσεων που υιοθετεί το ΥΠ.ΟΙΚ. τα ήδη χαμηλότερα εισοδήματα σας θα χαμηλώσουν ακόμη περισσότερο.


2.Αν έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη οι πρώτοι που θα την αισθανθούν, θα είναι επιχειρηματίες σε συγκεκριμένους τομείς και η επίδραση της στον πληθυσμό θα αργήσει να φανεί, λόγω του πολύ μεγάλου επιπέδου ανεργίας. Και όσο μεγαλύτερη είναι η ανεργία, τόσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απαιτείται για να απορροφηθούν οι άνεργοι και τόσο περισσότερο χρονικό διάστημα απαιτείται για να σταθεροποιηθούν οι αμοιβές των εργαζομένων.

3.Αν αντίθετα δεν υπάρξει ανάπτυξη που είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο, τότε η φορολογική επίθεση ενδέχεται να συνεχισθεί ή ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να υπάρξουν πολιτικές αναταράξεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξη της Οικονομίας μας
Με λίγα λόγια, όσα όμορφα υπόσχονται οι Πολιτικοί (που συνήθως διαψεύδονται από την πραγματικότητα), θα αργήσουν να φανούν στην ζωή μας. Με μεγάλο κίνδυνο να οδηγηθούν πολλοί Έλληνες σε πολύ μεγάλη φτωχοποίηση.
Θα θυμίσουμε την ρήση του Γέροντος Παϊσίου. Να πάρετε ένα χωραφάκι και να το καλλιεργήσετε. Κοντά σε εσάς θα φάνε και άλλοι που θα πεινάνε. Είμαστε πολύ κοντά σε αυτή την εποχή. Μην αμελείτε περιμένοντας βελτίωση των επαγγελματικών σας προοπτικών.
Υπάρχουν διέξοδοι επιβίωσης στην επαρχία. Οι τιμές έχουν πέσει πολύ χαμηλά και αν κάνετε σωστές επιλογές σε καλλιέργειες (παράδειγμα ενασχόληση με νέες καλλιέργειες, εκτροφή σαλιγκαριών κλπ) θα μπορέσετε να επιβιώσετε και να κερδίσετε περισσότερα από όσα κερδίζετε στα μεγάλα αστικά Κέντρα. Και αν δεν έχετε σπίτι στην επαρχία, μπορείτε να πληρώσετε φθηνότερα νοίκια.
Μην αμελείτε. Προετοιμάστε άμεσα την έξοδο σας στην Επαρχία. Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες.
drachmoula


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ