“ΦΟΝΙΑΣ” ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. “ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟΣ. ΤΑ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ”-ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

marousi-kopi1

Η φτώχεια και η ανάγκη μας έκαναν αγρίμια. Να καταστρέφουμε τη φύση και το πράσινο και να γινόμαστε υλοτόμοι της πόλης.
Δεν ξανάγινε. Ελιές, πεύκα και όλα σχεδόν τα δέντρα του Δήμου Αμαρουσίου, έκοψε με πριονοκορδέλα σε συγκεκριμένο δρόμο της περιοχής αφιονισμένος, αγανακτισμένος και τσαντισμένος κάτοικος με την δικαιολογία ότι “δεν έχει να βγάλει το χειμώνα για να ζεσταθεί”.

marousi-kopi2
Κάτοικοι μόλις είδαν τον “φονιά δέντρων με το αλυσοπρίονο” να κατεβάζει τα πεύκα, τηλεφώνησαν στην αστυνομία. Αλλά η αστυνομία ποτέ δεν πήγε γιατί προφανώς έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα ζητήματα στο Δήμο. Να αφαιρέσει τις πινακίδες από τους έμπορους και τους βιοπαλαιστές και να πιεί κανέναν καφέ ή να κατεβάσει κανένα ούζο ή κανένα τσίπουρο στα γνωστά στέκια της Βασιλέως Κωνσταντίνου.
marousi-kopi3
Οι κάτοικοι βγήκαν έξαλλοι στο δρόμο και άρχισαν να φωνάζουν αλλά ο τύπος με το αλυσοπρίονο φόρτωσε τους τεράστιους κορμούς στο αγροτικό τζιπ που είχε και με την κραυγή, “πίσω θα τα κάψω στο τζάκι, εξαφανίστηκε κρύβοντας τα ξύλα σε καβάντζα.
marousi-kopi4
Πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβάν διαδραματίστηκε τις πρωινές ώρες. Σε λίγο με όσα κάνουν οι εθνοπροδότες στην κοινωνία αυξάνοντας το πετρέλαιο και μειώνοντας κι άλλο τα μεροκάματα βλέπουμε να αρχίσουν να ξεκαλουπώνουν και τα θεμέλια από τις πολυκατοικίες.
makeleio.gr


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ