Μήνυμα πρός όλους τους Νέους < 40 ετών ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥΥπάρχει στις γενιές μας μια απίστευτη δυναμική που μπορεί να συμπαρασύρει την οικουμένη όλη και δέν υπερβάλλω καθόλου σε αυτό. 
Έτσι και ενεργοποιειθεί η νεολαία της Ελλάδας, ο κόσμος όλος θα χεστεί απάνω του. 
Να είστε σίγουροι όλοι για αυτό !!!


Γράφει ο Βασίλης Παπαδόπουλος
Eάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ζείτε ακόμα σε μία ελεύθερη αγορά η κοινωνία, τότε πολύ απλά είστε είδος υπό εξαφάνιση και πρός εκμετάλλευση.

Όλοι καθημερινώς γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες μιας νέας μαζικής μετακίνησης από μια ιδεολογία σε μια άλλη είτε θέλουμε είτε όχι. 
Πολλοί το αντιλαμβάνονται ώς φυσική εξέλιξη, άλλοι το θεωρούν πρόοδο, άλλοι σαν μία ακριβοδίκαιη τιμωρία, άλλοι το χρησιμοποιούν σαν πρόφαση για να κατακεραυνώσουν άλλους, το θέμα είναι όμως ότι, όλοι ταυτοχρόνως καλούνται ανεξαρτήτου ιδεολογίας να «ξηλωθούν» και να πληρώσουν ένα πολύ βαρύ αντίτιμο και αν τύχει και δηλώσουμε ανικανότητα, τότε μάυρο το φίδι που μας έφαγε. 
Μας αγαπάνε τόσο πολύ οι πολιτικοί που το καλό που μας θέλουν είναι να πληρώσουμε όλοι τώρα.
Τόσα χρόνια ζούσαμε σε ένα κοινωνικό σύστημα τριών επιπέδων. Των πλουσίων, που ήταν το 1-2% του πλυθησμού, της μεσσαίας τάξης και των φτωχών, της κατώτερης βαθμίδας της κοινωνίας. Αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι μία συστηματική συρρίκνωση της μεσσαίας τάξης και το πιό πιθανό και εσύ, ο αναγνώστης αυτού του άρθρου, να ανήκεις σε αυτήν και να καταλαβαίνεις τί λέω. Και μάλιστα άν είσαι και νεότερο μέλος της μεσσαίας τάξης, νεαρής σχετικά ηλικίας δηλαδή, λυπάμαι που αναφέρω το
πασιφανές αλλά την έχεις «βάμένη» περισσότερο από όλους φιλαράκι.
Η μεσαία τάξη αποτελούνταν κυρίως από τους λεγόμενους αποταμιευτές. Αυτούς που κερδίζαν τα ως προς το ζήν μέσω προσωπικής δουλειάς, που άφηναν πάντα κάτι στην άκρη για μιά δύσκολη στιγμή, που αποταμίευαν, που έβλεπαν τις αποταμιεύσεις τους να αυγατίζουν μέσω του μηχανισμού των επιτοκίων σε κάποια τράπεζα και που έβαλαν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους στο πέρασμα των χρόνων. 
Το θέμα είναι όμως ότι τελευταία οι νομοθέτες σε συνεργαία με τις τράπεζες και τις συνομοσπονδίες τους δημιούργησαν και αυτοί ένα περιβάλλον στο οποίο άν κάποιος έχει έναν τοκιζόμενο αποταμιευτικό λογαριασμό σε μία τράπεζα, στην κυριολεξία τον καταληστεύουν κάτω από την μύτη, εκεμεταλλευόμενοι ένα ψευδές αίσθημα ασφάλειας του κόσμου ώς προς τις τράπεζες. Και το κατορθώνουν αυτό με το να πληρώνεται ο κάτοχος του λογαριασμού τόκο ποσοστιαία λιγότερο από τον τρέχων πληθωρισμό. 
Και ενώ η μεσσάια τάξη λοιπόν πληρωνόταν σε επιτόκια λιγότερα από την αύξηση των τιμών των καθημερινών αγαθών διαβίωσης, ταυτόχρονα όλοι σχεδόν οι δείκτες των παγκόσμιων χρηματιστήριων ανέβαιναν ψηλότερα και ψηλότερα. 
Χειραγωγούμενοι φυσικά από το την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα, ECB στην Ευρώπη και το Federal Reserve της Αμερικής μέσω του μηχανισμού της εκτύπωσης εκ του μηδενός και κατά βούληση νέων χρημάτων και έγχυσης τους στην τραπεζική αγορά και αποκλειστικά μέσω δανείων. Αυτά τα νέα λεφτά στην Ευρώπη σήμερα τα λένε μνημόνια και στην Αμερική Quantitative Easing, QE.
Δημιούργησαν λοιπόν αυτά ένα περιβάλλον το οποίο πιέζαν τα επιτόκια πρός τα κάτω, ώστε να τονωθεί η αγορά, αλλά ταυτόχρονα μαδούσε καθημερινά τα αποταμιευμένα λεφτά της μεσσαίας τάξης. 
Τα μαδημένα αυτά λεφτά των ανυποψίαστων αποταμιευτών έδωσαν την ευκαιρία στις τράπεζες, τα μεγάλα ινστιτούτα και στους πολύ πλούσιους να κερδοσκοπήσουν με 0 λεφτά από την τσέπη τους και να μεταφερθούνε εν ολίγης σε αυτούς. 
Ένας κοινός νούς πραγματικά θα δυσκολευτεί να πιστέψει τον όγκο και τους πακτωλούς των ποσών αυτών. Πλούτισαν οι ελάχιστοι αυτοί με απλά λόγιασΣτην δικιά μας πλάτη, με δικά μας χρήματα, που εμείς δουλεψαμε για να παράξουμε και αυτοί απλά έκλεψαν.
Και ερωτώ λοιπόν, εσένα νέε σου αρέσει αυτό; 
Το απολαμβάνεις πολύ το σύστημα αυτό; 
Νιώθεις πολύ ασφάλεια με αυτό; 
Πιστεύεις ακόμα ότι ο πατέρας σου έχει 1000, 5,10,50 και 80 χιλιάδες στον λογαριασμό του; 
Το ζόνκ στην εκπομπή του Μικρούτσικου στην τηλεόραση το θυμάσε; 
Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές φυσικά.
Άν εσύ που είσαι ένα νεότερο μέλος της υποτιθέμενης μεσσαίας τάξης με πιό ανοικτό υποτίθεται μυαλό δέν κάνεις κάτι για αυτό, τότε το κάνεις στον εαυτό σου, τέλος. Και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που ελπίζουν ακόμα να μήν κάνεις κάτι για αυτό και απλά να το αφήσεις να συνεχίζει να συμβαίνει, ιατί εσύ από μόνος είσαι ένα τίποτα σου λένε όλοι.
Τί άλλο συμβαίνει στους νεότερους; 
Η ανεργία στους νέους είναι σχεδόν τρείς φορές μεγαλύτερη από την επίσημη. Και άν βρήκατε μία δουλίτσα κάπου είναι κατά 99% σίγουρο ότι δεν φτάνει για να σας συντηρήσει. 
Οπότε τί κάνατε; 
Μετακομίζετε αναγκαστικά πίσω στο πατρικό, έτσι δεν είναι; 
 Και ρωτώ, εσείς θέλατε να μείνετε εκεί ; 
Ήταν αυτό το όνειρο σας;
I don’t think so. 
Επίσης καμιά σχέση έχεις; 
Όλο και κάτι θα παίζει φαντάζομαι. 
Για καφέ ή για ποτάκι ποιός πληρώνει όταν βγαίνεις έξω; 
Εσύ, αυτή/τος ή ο μπαμπάς; 
Η πιθανότητα για να κάνετε κανά παιδί ή οικογένεια παίζει στο μυαλό σου; 
Μπά ε; Σαν ανέκδοτο δεν ακούγεται; 

Οι γονείς σου από την άλλη τί λένε για όλα αυτά; 
Λές να νιώθουν ευχαριστημένοι από μέσα τους ή δαγκώνουν τα χείλια τους; 
Έχουν συνειδητοποιείσει το γιατί συμβάινουν όλα αυτά; 
Αμφιβάλλω. 
Άρα; Τι γίνεται με εσένα; 
Τίποτα υποθέτω. 
Παραμένεις εκεί που είσαι και προσεχώς καλύτερα εύχεσαι ή κάνω λάθος; 
Πιστεύεις ειλικρινά ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα; 
Σε πληροφορώ φίλε μου συνομίληκε ότι από το ‘40 και μετά όλες οι γενιές πρίν από εμάς έζησαν καλύτερα από ότι ζούμε εμείς τώρα.
Και οι προοποτικές τους στην ηλικία μας ήταν πολύ καλύτερες με διαφορά από τις δικές μας. 
Είμαστε πολύ κωλόφαρδοι από ότι καταλαβαίνεις!!! 
Είναι τρομερό, πραγματικά τρομερό και εγώ ειλικρινά σαν ομοιοπαθούντας, έχω σιχαθεί αυτή την κατάσταση και καλώ όλους τους «πέρα βρέχει» σε καραντίνα σαν και εμένα να κάνουμε κάτι για αυτό.
Ασκείται πλέον πρός όλους τους νέους της χώρας μιά ακατάσχετη πίεση από όλες τις κατευθύνσεις και τομείς της ζωής μας. 

Δέν μπορούμε να βάλουμε χρήματα στην άκρη γιατί πολύ απλά δέν έχουμε, δεν μπορούμε να βρούμε μια δουλειά και αν βρούμε ούτε για αντίδωρο δεν θα φτάσει, για οικογένεια φυσικά ουδείς σοβαρός λόγος και το πιό τραγικό από όλα είναι ότι καλούμαστε και από επάνω αναγκαστικά να αποπληρώσουμε εμείς τα υπέρογκα γαμησιάτικα χρέοι που ούτε εμείς φάγαμε, ούτε δημιουργήσαμε, ούτε τουλάχιστον εφήμερα απολαύσαμε, που είναι ευθύνη αποκλειστικά άλλων και αυτοί οι άλλοι τώρα νιώθουν αποσβωλωμένοι, τρομοκρατημένοι, σαν κότες δηλαδη που συνεχίζουν ακόμα και τώρα να κάνουν όλα εκείνα τα λάθος πράγματα που μας οδήγησαν ώς εδώ, βάζοντας και επίσημα την ταφόπλακα στο μέλλον μας, λόγω της ακατάσχετη βλακείας, φόβου, εγωισμού και παραδοχής της μαλακίας που ακόμα τους δέρνει επιπλέον της βιολογικής και πνευματικής τους ανυμπόριας.
Αλλά με απλά λόγοα αυτό που βιώνουμε είναι ένας μηχανισμός ελέγχου και τίποτα παραπάνω. 
Έχουμε μία μαζική μεταφορά πλούτου από την μεσσάια τάξη προς την υπέρπλούσια ελίτ. 
Κλέβουν πέντε δέκα συγκεκριμένοι ελαφροχέρηδες τα χρήματα από την τσέπη όλου του κόσμου αλλά αφήνουν το πορτοφόλι εκεί, δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχουν ακόμα λεφτά στο παντελόνι. 
Είναι οι κλεφτοκοτάδες που κλέβουν καθημερινά από όλα τα κοτέτσια του χωριού μία μία κότα, ελπίζοντας ότι κανένας δεν θα τους πάρει χαμπάρι γιατί άφησαν όλες τις άλλες πίσω. Η αλήθεια είναι ότι το κόλπο είναι καλοστημένο αλλά τώρα τελευταία έχουν λιγοστέψει πολύ οι κότες και κάποιοι ήδη άρχισαν να ψυλιάζοντε και να κρατάνε καρτέρι.
Επίσης επειδή η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο του κυκλώνα, παρακολουθείται. Θεωρείται τάχατες ο νούμερα ένα ύποπτος ενός εκλήματος και για αυτό είναι υπο πάρα πολύ στενή παρακολούθηση. 
Παρακολουθούν ενδελεχώς τα πάντα, από την κρατική οικονομία έως το υπολογιστή και το τηλέφωνο σου. 
Υπάρχουν κάμερες παντού που καταγράφουν όλες τις δραστηριότητές σου, το που πάς και σε ποιόν μιλάς.
Το ίντερνετ παρακολουθείται, το τηλέφωνο παρακολουθείται, έχεις πάντα έναgps επάνω σου και να ήθελες δεν μπορείς να κρυφτείς από πουθενά. 
Και ερωτώ ξανά, σου ακούγεται εσένα αυτό που ζούμε σαν μία ελεύθερη κοινωνία; 
Ή σου ακούγονται για ακόμα περισσότερα τεχνάσματα και μέσα μαζικού ελέγχου; 
Και κατ’επέκταση σαν μία ακόμα μαζική κίνηση κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου πέραν πάσης φύσεως ιδεολογιών; 
Σαν μία μετεξέλιξη του καπιταλισμού σε υποσιτισμένο σοσιαλισμό και από εκεί σε κομμουνισμό ανατολικού μπλόκ και τελικά σε φασισμό;
Σάν την ιστορία αντίθετα δηλαδή;
Αν θέλεις στο μέλλον να γίνεις καπιταλιστής-σοσιαλιστής και εν δύναμη κομουνιστής τότε ψήφισε στις επόμενες εκλογές Ν.Δ, Πασόκ και Σύριζα και όλα τα παρατρεχάμενα ιδεολογικά κόμματα αυτών. 
Πάσο αλλά άν πιστεύεις στην ελευθερία της επιλογής και σε μιά ελεύθερη κοινωνία εγκατέλειψε όλα τα τρέχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα τώρα. 
Ο μοναδικός σκοπός της φασίζουζας επτακομματικής κυβέρνησης τους είναι να καταστρέψουν όλες τις ιδεολογίες και εσένα προσωπικά σαν οντότητα. 
Και να σιγουρευτούν επίσης ότι βρίσκεσαι στον πάτο μιάς κοινωνίας δύο επιπέδων πλέον, της λαοθάλασσας φτωχών έναντι των ελαχίστων υπερπλουσίων. 
Πρέπει να σε συνταράξει το γεγονός ότι η μεσαία τάξη, οι γονείς σου δηλαδή, δέν θα υπάρχουν και δέν θα μπορούν να σε συντηρήσουν σε λίγο καιρό άν όλο αυτό συνεχίσει ώς έχει. 
Δεν πρέπει τώρα να κάνουμε κάτι για αυτό;
Όλο αυτό εξαρτάται από εσένα και από μένα και από τους νεότερους και όχι από τους μεγαλύτερους.
Πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, γιατί κανένας άλλος δέν μπορεί. Πρέπει να ενεργοποιηθούμε. 
Πρέπει να κάνουμε καταρχήν το οτιδήποτε για να ακουστούν οι φωνές των νεότερων, των εικοσάρηδων και των τριαντάρηδων και όλοι πρέπει να ακούσουν. 
Σε λίγο έρχονται εκλογές, ενωθείτε και συζητήστε με τους φίλους σας και άς δημιουργηθεί ένα κόμμα αποκλειστικά εικοσάρηδων και τριαντάρηδων και όχι παραπάνω ηλικιακά από αυτό. 
Αν γίνει κάτι τέτοιο και διατυπωθεί ένας, αναπάντεχα φυσικά για τους μεγαλύτερους, δομημένος, απλός και καθαρός λόγος κοινής λογικής, ο κόσμος όλος θα το ακολουθήσει. Μικροί και μεγάλοι θα το ψηφίσουν και μικροί, μεγάλοι επιτέλους με την νομοτελειακή υποστήριξή τους θα σώσουν το Ελληνικό έθνος.

Εικοσάρηδες και τριαντάρηδες που παρέμειναν στην Ελλάδα ενεργοποιειθείτε, ξεκολλήστε από την LCD, το facebook, τις τσόντες το youporn, , το ι phone, τα τρισάθλια πλέον στημένα θεάματα και πόρωσης του σικέ ποδοσφαίρου, των περιοδικών , των πρωινάδικων, των μεσημαριανάδικων και των βραδινών ειδήσεων και εκπομπών και άς δημιουργηθεί ένα κόμμα που θα εκφράζει αποκλειστικά τις ανάγκες ΜΑΣ και τα πιστεύω ΜΑΣ. 
Το μέλλον ανήκει σε μας, οι άλλοι είναι ψόφιοι ήδη, δέν το βλέπεις μόνο εμείς πλέον μπορούμε!!! 
Εάν οι μισοί Ολυμπιακοί, οι μισοί Παναθηναικοί, οι μισοί Παοκτσήδες, Αεκτσήδες, Εβρίτες, Κρητικοί και νέοι φίλαθλοι όλων των ομάδων της Ελλάδας μαζί με τις κοπέλες τους, δείξουμε το μισό ζήλο που δείχνουμε κάθε κυριακή στα γήπεδα, για τα πολιτικό-οικονομικά δρώμενα εκφρασμένα επίσημα μέσω ενός κόμματος Νέων Ελλήνων, η κατάσταση θα ανατραπεί 1000%. 
Υπάρχει στις γενιές μας μια απίστευτη δυναμική που μπορεί να συμπαρασύρει την οικουμένη όλη και δέν υπερβάλλω καθόλου σε αυτό. 
Η διοχέτευση αυτής της απίστευτης δυναμικότηττας είναι το πραγματικό στοίχημα. 
Μετά από αυτό πιστέψτε με όλα τα άλλα είναι εύκολα.
Φανταστείτε ένα εκατομμύριο νέοι Έλληνες να υποστηρίξουν από κοινού ένα κόμμα των Νέων Ελλήνων κάτω των σαράντα ετών στις επόμενες εκλογές θα βάλει τα γυαλιά σε όλους. 
Έτσι και ενεργοποιειθεί η νεολαία της Ελλάδας, ο κόσμος όλος θα χεστεί απάνω του. 
Να είστε σίγουροι όλοι για αυτό !!!
Αμήν Αμήν Αμήν

attikanea.blogspot.com


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ