Ο παράφρων παιδοβούβαλος της Βόρειας Κορέας εκτέλεσε και το θείο του


Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας(ΦΩΤΌ): Έχει ξεφύγει ο Βορειοκορεάτης. Εκτέλεσε και τον Θείο του!

Έχει φάει όλους του τους συγγενείς. Σε λίγο θα παραπονιέται ότι δεν έχει κανέναν στον κόσμο…
Φωτό ο θείος Jang Song Thaek λίγο πριν εκτελεστεί με απόφαση του ανηψιού και δικτάτορα Kim Jong Un…

olympia.gr
Ο παράφρων παιδοβούβαλος της Βόρειας Κορέας εκτέλεσε και το θείο του


Του Στρατή Μαζίδη
Οι αρχές της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσαν ότι εκτελέστηκε ο Τζανκ Σονγκ Θάεκ, θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν ως προδότης για απόπειρα να καταλάβει υπέρτατη δύναμη, ένα πράγματι εντυπωσιακό
τέλος για τον πρώην μέντορα του ηγέτη και Νο 2 της χώρας.
Ο νεαρός ηγέτης της χώρας που πριν λίγο καιρό είχε εκτελέσει μια πρώην σύντροφό του, εκτέλεσε και το διμηφιλή θείο του με το επίσημο κορεατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Βορρά να λέει πως ο Τζανγκ στο θάνατο του πατέρα του Κιμ το 2011, είδε μια ευκαιρία να κερδίσει την εξουσία.Λίγες μέρες πριν, η Βόρεια Κορέα κατηγόρησε τον Τζανγκ για διαφθορά, για σχέσεις τους με γυναίκες , τυχερά παιχνίδια και λήψη ναρκωτικών και ανακοινώθηκε πως θα απομακρυνόταν από όλες τις θέσεις που κατείχε. Αλλά οι ισχυρισμοί της Παρασκευής από το καθεστώς που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν λένε πως ο Τζανγκ προσπάθησε με δολοπλοκίες και κατάπτυστες μεθόδους να ανατρέψει το νεαρό ανηψιό του.
«Προδότη του έθνους για όλες τις ηλικίες", "χειρότερο από ένα σκυλί" »και "κατάπτυστο ανθρώπινο απόβρασμα" χαρακτήρισε η Πιονγκάνγκ τον Τζανκ, ρητορική που χρησιμοποιεί συνήθως για τους ηγέτες της Νότιας Κορέας.Στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας δεκάδες άνθρωποι συνωστίζονται γύρω από πινακίδες που εμφανίζουν τη σχετική ανακοίνωση. Η εκτέλεση ήταν το αποτέλεσμα της έκρηξης οργής του έθνους περιγράφει η ανακοίνωση.Η είδηση ​​αυτή μεταδόθηκε επίσης από το ραδιόφωνο ακόμη και στο μετρό με τον κόσμο να κάθεται ήσυχα και να ακούει τους εκφωνητές να αναφέρονται στα εγκλήματα του Jang!
Δεν είναι σαφές ακόμη ο τρόπος της εκτέλεσης αλλά ορισμένοι αναλυτές εκτιμούν ότι η δημόσια διαπόμπευση ενός τέτοιου ανώτερου στελέχους μάλλον αποτέλεσε μια επίδειξη δύναμη και χαρακτηριστικό εδραίωσης στην εξουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Άλλοι πάλι βλέπουν σημάδια επικίνδυνης αστάθειας και μια σπάνια παραδοχή ότι πίσω από τα παρασκήνια, η άνοδος του Κιμ Γιονγκ Ουν στην εξουσία δεν ήταν και τόσο ...καθαρή.
Η εκτέλεση του Τζανγκ και οι πιθανές προεκτάσεις καθώς και τα βαθύτερα ελατήριά της έγιναν αντικείμενο ανάλυσης από τη Νότια Κορέα, τις ΗΠΑ αλλά και την παραδοσιακή σύμμαχο χώρα, την Κίνα.
Υπάρχουν επίσης ερωτήματα σχετικά με το τι σημαίνει η κάθαρση για τη σχέση της Βόρειας Κορέας με μόνη σημαντική σύμμαχό της , την Κίνα καθώς ο Τζανγκ εθεωρείτο ως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του κινεζικού στυλ οικονομικών μεταρρυθμίσεων και αποτελούσε το σημαντικό συνδετικό κρίκο μεταξύ της Πιονγκγιάνγκ και του Πεκίνου.
* για τη Freepen με πληροφορίες από τη Huffington Post και το CNN


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ