ΚΟΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ HUMAN RIGHTS WATCH ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!«Συστάσεις» προς τη συγκυβέρνηση για τον «αντιρατσιστικό» νόμο κάνει η γνωστή διεθνής νεοταξίτικη οργάνωση «Human Rights Watch», με εκτενές δημοσίευμά της στην ηλεκτρονική της σελίδα.
Πιο συγκεκριμένα, η....

οργάνωση υποστηρίζεται ότι «το νομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνει μέτρα για την ενθάρρυνση της καταγγελίας βίαιων εγκλημάτων μίσους ή μέτρα που να εξασφαλίζουν ότι η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα λάβουν τη δέουσα δράση.

Θα πρέπει να υπάρξουν προβλέψεις που να απαιτούν την υποχρεωτική διερεύνηση κάθε εγκλήματος που κατατάσσεται στην κατηγορία του βίαιου εγκλήματος μίσους και τη δίωξη των υπευθύνων χωρίς να πρέπει τα θύματα να καταβάλουν 100 ευρώ για την καταγγελία του συμβάντος, ποσό που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για πολλά από τα θύματα να καταγγείλουν εγγράφως το γεγονός.
Επίσης, είναι απαραίτητη η λήψη μέτρων για την προστασία από σύλληψη και απέλαση θυμάτων και μαρτύρων που τυγχάνει να είναι μετανάστες χωρίς χαρτιά και να υπάρξει ένα άλλο νομοσχέδιο που θα τροποποιεί τον ελληνικό Μεταναστευτικό Νόμο, το οποίο θα χορηγεί βίζες για ανθρωπιστικούς λόγους σε θύματα και μάρτυρες συγκεκριμένων εγκλημάτων που είναι παράνομοι μετανάστες».
Συνοψίζουμε: να καταργηθεί το παράβολο των 100 ευρώ για όσους θέλουν να κάνουν μήνυση για «ρατσιστική βία» εις βάρος τους (προφανώς οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» των ΜΚΟ κ.λπ., που τραβάνε γερά ποσά από το κράτος και διαφόρους «ιδιώτες», τσιγκουνεύονται να δώσουν ένα κατοστάρικο στα «θύματα»), και να παίρνουν άδειες παραμονής (για «ανθρωπιστικούς λόγους»), ώστε κάθε μέρα να γίνονται… χιλιάδες καταγγελίες από τους λαθρομετανάστες, σε τέτοιο ρυθμό που μέσα σε λίγους μήνες να έχουν νομιμοποιηθεί όλοι, και μάλιστα τζάμπα!
Αν εξετάσουμε προσεκτικά τις θέσεις των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου για τον νέο νόμο- τερατούργημα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακριβώς τις ίδιες με τη διεθνή νεοταξίτικη οργάνωση. Τυχαίο; Δε νομίζω!
ethnikismos.net
Πηγή
attikanea.blogspot.com


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ