Πολλές φορές όταν μαγειρεύουμε κάποιο φαγητό και ας χρησιμοποιούμε απορροφητήρα στην κουζίνα μας μυρωδιές στον χώρο της κουζίνας μπορεί να μένουν και μετά το μαγείρεμα. Για παράδειγμα πολλές φορές όταν μαγειρεύουμε ψάρια, μπρόκολο ή κάποιο άλλο φαγητό παραμένουν στον χώρο έντονες μυρωδιές. Ένας εύκολος και φτηνός τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις μυρωδιές αυτές μετά το μαγείρεμα είναι ο εξής:
ΥΛΙΚΑ
Κανέλα
ένα μπρίκι
νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε σε ένα μπρίκι λίγο νερό και βάζουμε ένα κλοναράκι κανέλας μέσα στο μπρίκι και το τοποθετούμε στο μάτι βράζουμε για 5-8 λεπτά χωρίς να χρησιμοποιούμε τον απορροφητήρα της κουζίνας μας. Μετά από από 8 λεπτά θα δούμε ό,τι ο χώρος της κουζίνας δεν θα μυρίζει πλέον. Αντίθετα ο χώρος της κουζίνας θα έχει ένα άρωμα κανέλας.
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩΥΛΙΚΑ
Κανέλα
ένα μπρίκι
νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε σε ένα μπρίκι λίγο νερό και βάζουμε ένα κλοναράκι κανέλας μέσα στο μπρίκι και το τοποθετούμε στο μάτι βράζουμε για 5-8 λεπτά χωρίς να χρησιμοποιούμε τον απορροφητήρα της κουζίνας μας. Μετά από από 8 λεπτά θα δούμε ό,τι ο χώρος της κουζίνας δεν θα μυρίζει πλέον. Αντίθετα ο χώρος της κουζίνας θα έχει ένα άρωμα κανέλας.