«Η κυβέρνηση σκότωσε την κόρη μου»


ith
Το «μεγαλείο» της αμερικανικής «δημοκρατίας» καταδεικνύουν οι καταγγελίες του πατέρα της ηθοποιού, Brittany Murphy, η οποία πέθανε το 2009.
Τέσσερα χρόνια μετά, ο 87χρονος πατέρας της, Angelo Bertolotti, ισχυρίζεται πως τόσο η κόρη του, όσο και ο σύζυγος της, δολοφονήθηκαν από την κυβέρνηση, επειδή προσέφεραν την υποστήριξη τους σε πληροφοριοδότη, ο οποίος «πάλευε» κατά του συστήματος.

Ο μπαμπάς της αδικοχαμένης Brittany Murphy, αποφάσισε παρέα με τη σύζυγο του, να γράψουν βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτουν σοκαριστικά στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της κόρης και του συζύγου της.
Συγκεκριμένα, οι δυο γονείς αναφέρουν πως την περίοδο λίγο πριν πεθάνει η Brittany Murphy, βρισκόταν υπό παρακολούθηση, από κατασκόπους της κυβέρνησης, οι οποίοι είχαν παγιδέψει το τηλέφωνο της, και την απειλούσαν, όταν με δηλώσεις της υποστήριξε τον πληροφοριοδότη “Homeland Security”.
Γι΄αυτό και ο 87χρονος άνδρας, ζήτησε να γίνει τοξικολογικός έλεγχος στην κόρη του, μιας και δεν πίστευε πως «έφυγε» από την πνευμονία.
Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά, μιας και έδειξαν ότι στο σώμα της ηθοποιού, βρέθηκαν δέκα βαριά μέταλλα, τα οποία τη δηλητηρίασαν!
Ακόμα πιο συγκλονιστικό, είναι πως πέντε εβδομάδες μετά το θάνατο της 32χρονης τότε ηθοποιού, βρέθηκε νεκρός στο ίδιο σπίτι και ο σύζυγος της, Simon Monjack, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, μέσα στο μπάνιο του.
Ζήτω λοιπόν η «δημοκρατία» της φίλης και συμμάχου χώρας! Να τονίσουμε για μία ακόμη φορά πως ο αμερικανικός λαός ζει στην φωλιά του λύκου και υποφέρει τα πάνδεινα…
pygmi.gr


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ