15χρονη Σαουδαραβίνα λέει γεγονότα για το σεξ-τζιχάντ στη Συρία


Μια άλλη διάσταση του εμφυλίου πολέμου στη Συρία είναι οι πολλές έγκυες γυναίκες. Οι ίδιες δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας. Έτσι προσθέτουν ακόμη μία αμαρτία εναντίον της Ισλαμικής Θρησκείας και στο νόμο του Παντοδύναμου Αλλάχ, που απαγορεύει την απώλεια της σειράς στη διαδοχή και την ανάμιξη. Πολλοί φοβούνται ότι θα ενσκήψει φοβερός λοιμός στη μουσουλμανική κοινότητα.Η μαροκινή έκδοση Cawalisse Alyoume επέστησε εκ νέου την προσοχή στο φαινόμενο του αραβικού κοινού σεξ-τζιχάντ.


Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι αυτή η πρακτική, την οποία χαρακτηρίζει ως συγκλονιστική,  και παρά του ότι δεν την παραδέχονται πολλοί Μουσουλμάνοι, είναι ευρέως διαδεδομένη.


Η ιδέα του «Σεξ-Τζιχάντ» είναι αντίθετη προς τα ίδια τα θεμέλια του Ισλάμ και καταδικάστηκε από μια σειρά σουνιτών θρησκευτικών αρχών.


Ωστόσο, εδώ και πολύ καιρό παρουσιάζονται μουτζαχεντίν που επιστρέφουν  με ιστορίες που λένε για σεξουαλικές σχέσεις χωρίς καμία υποχρέωση.


Η πιο σοβαρή συνέπεια αυτής της πρακτικής-γράφει το δημοσίευμα- είναι το αποτέλεσμα- πολλές έγκυες γυναίκες στη Συρία, οι οποίες αγνοούν ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού τους.


Η 15χρονη Αΐσα αλ Μπακρί, πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στο Ριάντ και είπε συγκλονιστικά γεγονότα σχετικά με το σεξ τζιχάντ.


Η Αΐσα έφυγε από τη Σαουδική Αραβία, ως απάντηση στην πρόσκληση του Σεΐχη Μοχάμεντ Αρίφι, ότι μαζί  με κορίτσια από άλλα αραβικά κράτη να πάνε να συμμετάσχουν στην επιχείρηση «τζιχάντ –γάμο».


Η Αΐσα θα πεί: Πήγα στη Συρία, άκουσα τις παραινέσεις του Σεΐχη Αρίφι και αποφάσισα να έρθω πιο κοντά στον Αλλάχ, παίρνοντας μέρος σε ‘Τζιχάντ γάμο’ (σεξ) στη Συρία.


Σύμφωνα με την ίδια, ξεκίνησε μια σεξουαλική σχέση με δεκάδες μουτζαχεντίν, κυρίως Αλγερινούς, Σομαλούς, Πακιστανούς, Ιρακινούς και Αιθίοπες.


Η Αΐσα είναι έγκυος, αλλά δεν είναι σίγουρη από ποιον. Ίσως να είναι ένας από τους αρχηγούς της Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, που πέρασε μαζί του πολλά βράδια.


Η Αΐσα υποστήριξε ότι  η νίκη επί του Μπασάρ αλ Άσαντ, δεν μπορεί να γίνει από τζιχαντιστές που βρίσκονται σε πανικό και απόγνωση που κινούνται συνεχώς μέσα σε ερείπια και διάσπαρτα πτώματα.
Βαλκανικό Περισκόπιο 


ΠΗΓΗ : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ